Preskoči na glavni sadržaj

DOBRO DOSLI!

U svjetu u kojem možete biti bilo šta, budite svoji!

Negdje u svima nama postoji svjetlo koje samo čeka da zasija. To svjetlo može biti zakopano godinama boli i razočaranja, ali još uvijek je tu, treperi, čekajući priliku da se oslobodi. Kada konačno dopustimo tom svjetlu da zasija, svijet oko nas je svjetlije i sretnije mjesto. Osjećamo se lakše, slobodnije i smirenije. Ne dozvolite da neko drugi kontroliše vaš život ili da vam govori šta treba da radite. Pratite svoje srce i verujte u sebe! 💗💗💗

Tekst je iza slike! KLIKNITE NA SLIKU DA PROCITATE TEKST!

IZABERI KARTU! (Kliknite na sliku da procitate poruku za kartu koju ste izabrali)


IZABERI KARTU/BROJ! 


****

KARTA (1) Sedam Stapova



Sedmica štapova je karta koja sugerira da ste u poziciji snage. Imate ono što je potrebno da prevladate sve izazove koji vam se nađu na putu. Ovo je vrijeme da budete odlučni i držite se svog položaja. Možda ćete se morati boriti za ono što želite, ali ćete vjerojatno izaći kao pobjednici. Očekujte da ćete vidjeti neke prepreke i izazove, ali također očekujte da ćete ih prevladati. Budite spremni braniti svoje pozicije, ali također budite otvoreni za kompromise. Ovo je vrijeme rasta i napretka, stoga se ne bojte riskirati. Samo uzdignite glavu i ostanite pozitivni, i dobro ćete prebroditi ovo vrijeme.

***

KARTA (2) Devet Casa


Tarot karta devet casa često se povezuje s ostvarenjem želja i može ukazivati na to da će se vaša trenutna situacija promijeniti nabolje. Uskoro ćete dobiti blagoslov ili dobru sreću kroz ispunjenje želje. Ako se suočavate s bilo kakvim izazovima u svom životu, devet casa sugerira da će oni uskoro biti riješeni. To je podsjetnik da se dobre stvari događaju ljudima koji to zaslužuju. Ako prolazite kroz teško razdoblje, samo znajte da to neće trajati zauvijek i da su bolji dani na pomolu. Zapamtite da uspjeh dolazi kroz naporan rad i strpljenje. Dakle, nemojte se obeshrabriti ako prođe neko vrijeme da vidite ispunjenje svoje želje.

***

KARTA (3) Dva Stapa


Tarot karta dva štapa govori o izborima i potencijalu za uspjeh koji dolazi s donošenjem odluka. Možda se i vi osjećate pomalo nemirno, ali pokušajte tu energiju usmjeriti u pozitivne stvari. Možda se osjećate rastrganim između dva različita puta ili dva različita aspekta svog života. Ovo je podsjetnik je da sami upravljate svojom sudbinom, stoga donosite odluke koje će vas odvesti tamo gdje želite biti. Samo ostanite usredotočeni i samouvjereni te vjerujte svojim instinktima - moći ćete postići sve što zamislite.